GOOGLE, MÉS QUE UN CERCADOR

QUÈ SAPS SOBRE GOOGLE?

El 27 de septembre de 1999, Larry Page i Serguéi Brin van fundar e un garatge, el que seria la companyia nord-americana molt famosa anys després, Google.


Poc a poc, Google es va anar fent més gran, i passat poc de temps, va superar un gran cercador que hi havia als anys 90, Altavista. Avui en dia tots fem utilitzar aquest famós navegador, però algú s'ha arribat a qüestionar d'on pot vindre el seu nom? Bé, doncs, Larry i Serguéi es van guiar per una paraula que un xiquet de 9 anys va fer servir per nombrar el nombre 100 (un ú seguit de dos 0), gúgol.

Google ens proporciona una gran varietat d'altres serveis a més del d'un cercador. Tenim Android, Gmail, Google Maps (un mapa per poder orientar-nos), Google Plus, Youtube, junt a un popular traductor i un nou sistema de missatgeria amb assistent virtual anomenat Google Allo.




Aquesta companyia lidera un gran sistema operatiu basat en Linux, anomenat Android. Aquest es pot utilitzar en telèfons mòbils, tablets, televisors i automòbils. A més a més té un programa de missatgeria instantània anomenat Google Allo. Google també quotitza en la borsa, i ho fa amb el nom de Alphabet i actualment està quotitzant uns 500.000 millons d'euros.

Ara mateix Google està pensant en fer molts projectes així com ulleres de realitat augmentada, Google Glass, el Google Fiber i en cotxes autonòmics.

Aquest ha sigut el Doodle que més m'ha agradat, el de Sant Valentí, perquè quan interactues amb ell, et mostra a les nòries com dos animals diferents poden enamorar-se, és a dir, el físic no és res a l'hora d'escollir parella o enamorar-se.




Comentarios

Entradas populares de este blog

TIPUS DE XARXES INFORMÀTIQUES

CONCEPTES BÀSICS SOBRE XARXES

DISPOSITIUS MÒBILS INTERCONNECTATS