DISPOSITIUS MÒBILS INTERCONNECTATS

Què són i on s'utilitzen aquestes tecnologies de comunicació sense fil?


   

Bluetooth  

BLUETOOTH:
Bluetooth és una tecnologia de comunicació entre dispositius de curt abast. 




    WIFI:
El WiFi és un mecanisme que permet, de forma sense fil, l'accés a Internet de distints dispositius al connectar-se a una xarxa determinada. Esta tecnologia, alhora que oferix l'entrada a la gran xarxa de xarxes, vincula diferents equips entre si sense la necessitat de cables.



   TELEFONIA MÒBIL
Sistema de comunicació sense fils a través de dispositius desplaçables més enllà d'un entorn local que permet l'accés a serveis de telefonia i telemàtica universals.

   INFRAROJOS IrDA
Estàndard físic en la forma de transmissió i recepció de dades per rajos infrarojos.


ALTRES TECNOLOGIES
AIRDROP
Resultat d'imatges de AIRDROPSistema de transferència sense fil i segura entre dos dispositius que fa ús d'una connexió Bluetooth i Wi-Fi. La dita connexió envia les dades encriptats, per la qual cosa és un mètode prou segur per a compartir arxius. S'utilitza als dispositius amb sistema operatiu iOS.

DLNA
Comunicar diversos dispositius de forma senzilla amb el propòsit final de compartir continguts de manera directa. Eixa comunicació pot fer-se via WiFi o per mitjà de connexió Ethernet. S'utilitza al portàtil, a la televisió, a la consola...

2-quizlet.com (test)
3-canva.com (poster)
4-compareninja (taula comparativa)

Comentarios

  1. Perdone amable autora me podria ayudar en un pequeño problema? Verá no me funciona el bluetooth cuando me intento conectar a internet

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

TIPUS DE XARXES INFORMÀTIQUES

CONCEPTES BÀSICS SOBRE XARXES